Sofraözlemi

13 Mayıs 2007 Pazar

KROKANT

MALZEMELER
1 bardak fındık
yarım bardak şeker
1 tatlı kaşığı margarin
biraz susam
YAPILIŞI
Fındıkları kavurup kabuklarından ayırdıktan sonra, tencereye şekeri koyalım eritip karamelize edelim fındıkları ekliyelim.
Karıştırıp yağlanmış tepsiye dökelim üzerine susam serpelim soğumasını bekliyelim, soğuduktan sonra kıralım şekerlememiz hazır .Tabağımıza alabiliriz ister kuruyemiş gibi yiyelim ister pasta ,kek benzeri şeklinde kullanalım yada misafirlerimize şeker niyetine sunum yapalım AFİYET OLSUN.....
SOFRAOZLEMİ zaman: 22:16
Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzdan dolayı mutluyum:)

BLOGGER OLMAYAN VE YORUM YAZMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM YORUMLAMA BİÇİMİ,VE ANONİM ŞIKKINI TIKLAYARAK YORUM YAZABİLİRLER.TEŞEKKÜRLER.

‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Hakkımda

Fotoğrafım
SOFRAOZLEMİ
istanbul, Türkiye
Gezmeyi ,yemegi, tatliyi ,çikolatayi ,kahveyi cok seven , pastaci bir anne☺
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.