31 Temmuz 2010 Cumartesi

ŞEKER HAMURLU NİKAH KURABİYELERİ









                                            

4 yorum:

  1. tek kelimeyle harika görünüyor bayıldım çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. İftar sofralarınız için lezzetli tariflerini hazırlarken, iftar sofralarınızı süsleyen tariflerinizi bizlerle de paylaşmaya ve birbirinden değerli hediyeler kazanmaya ne dersiniz?

    Çünkü biz bu Ramazan, Hamarat Abla olarak sofralarınızın lezzet ortağı MAGGI® sponsorluğunda lezzetli ve besleyici Fırında Tavuk tariflerimizi birbirimizle paylaşacağımız bir etkinlik düzenledik ve tarifleriyle bu etkinliği zenginleştirecek katılımcılara bazı hediyeler vermek istedik.

    Ayrıntılar için http://www.hamaratabla.com/
    Salı, 24 Ağustos, 2010

    YanıtlaSil
  3. pötibörle pasta yaptınız mı hiç? herkes yapmıştır ya, hemen iki dakikada koy pötibörü, çikolata sür, al sana pasta :)) ülker şimdi pötibör çoko diye bi şey yapmış, aynı bizim yaptığımız gibi, uğraşmaya gerek de kalmadı. al bakkaldan, koy misafirin önüne :)) http://www.facebook.com/Ulker?v=app_140225022661799

    YanıtlaSil
  4. Gecmis bayramin hayirli olsun bir hirsiz tarafindan bir cok arkadasimizin tarifleri yayinlaniyor.seninde bu sayfada tarif ve resimleriyle beraber yayinlaniyor sevgiler canim
    http://www.resimliyemektarifler.com/

    YanıtlaSil

Yorumunuzdan dolayı mutluyum:)

BLOGGER OLMAYAN VE YORUM YAZMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM YORUMLAMA BİÇİMİ,VE ANONİM ŞIKKINI TIKLAYARAK YORUM YAZABİLİRLER.TEŞEKKÜRLER.