24 Temmuz 2007 Salı

KIZARMIŞ SOĞAN HALKALARI


MALZEMELER
3 iri beyaz tatlı soğan
1 Yumurta
yarım bardak su yada soda
yarım bardak un
tuz
kızartmak için sıvıyağı
bulamak için 2 baradak cips ,mısırgevreği yada ekmek kurusu

YAPILIŞI
Yumurtayı un tuz ve suyla boza kıvamına getirin,
soğanları gördüğünüz şekilde kesip ortalarını boşaltın ,
sosa batırıp bir tabağa dizin, ekmek kurularını yada cipsleri robottan geçirip kırıntı haline getirin,
soslanmış soğanları, kırıntılara bulayıp kızgın yağda nar gibi kızartın,
aman diyim benim gibi fazla kaçırmayın sonra haliniz nice olur.AFİYET OLSUNNN......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumunuzdan dolayı mutluyum:)

BLOGGER OLMAYAN VE YORUM YAZMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM YORUMLAMA BİÇİMİ,VE ANONİM ŞIKKINI TIKLAYARAK YORUM YAZABİLİRLER.TEŞEKKÜRLER.