19 Ağustos 2008 Salı

UĞUR BÖCEKLİ ŞEKER HAMURLU PASTA & BİR BLOGCUNUN İSYANI:)

Bu site şifresini cadı SOFRA ÖÇLEM'İNE kaptıran ve bir türlü geri alamayan Halenze tarafından hacklanmiştir....


Yetti artık yaaaaaa. Hackerin de bi ırlığı olur. Bu pişkin pişkin bide yorum atıyo bana kekim güzelmiş de yok pastadan istermiş de. Evet sonunda dualarırm kabul oldu. Sayfasını ele geçirdim. Hımmmm bakalım neler var burda. Truflaaarrr, zilli sarışın barbi, ecnebi bozması sünger bop (iyhhh nur pir de yok), kremşantili dolmabiberler öykkkk.Oğlunun doğum gününden tabaklardaki artık kekleri toplayıp, yıkadımı bilinmez pis elleriyle yoğurmuş. Zaten bu kız elleri ne zaman sertleşse kurusa köfte yapacağı tutar. Yoğurunca elleri yumuşuyomuş. Peeling muhabbeti anlayacağınız. Evettt bakmaya devam edelimmm , Aha buldummmm bir taslak, yayınlanmak üzere bekleyen. Bakalım ne var bunda. AAAAAAAA Şeker hamurlu pasta. Ay o üstündekiler ne beee. Ey Allahım millet örümcek adamlı pasta yapıyo ya, bu da ben daha iyisini yapiim diye uğur böcekli pasta yapmış. Utanmasa hamam böceği koyacakmış. Ay bu böceklerden biri de şaşı mı ne? Geçen pasta yaptım bayıldılar falan dedi. Tabi bayılırlar pastanın kekini oğlanın çilekli öksürük şurubuyla ıslatmış millet baygınlık geçiriyo. Bi de kimseye deme diyo bana babababa...Demem demem dermiyim hiç:) Bu pastayı erkek kardeşi ve hanımının doğum günü için yapmış ikiside aynı gün doğmuşlar. Fazla Masraf yapmamak için aynı tarihte doğan gelin bulmuşlar:) Hatta hastanede aile indirimi yapsınlar diye beşik kertiği usulü evlendirmişler. Şuna bak görümce işte pastaya da böcek koymuş ki bi daha istemesinler ondan bişey diye. Ay dur yayınliim şunu gözüm ık gider valla siz de bi görün hilkat garibesi pastayı...
Yazan: Halenze Özlem





Yazıma nereden ve nasıl başlasam bilemiyorum.Ama sizlere üzgün olduğumu söyleyebilirim:(
Güzelim uğurböcüklü pastama hakaret edildi..Pasta elden gitti..Blog elden gitti.Daha sayıp kendimi üzmeme gerek yok sanırım..O kadar hevesle ve emekle pasta yaptım..Ne hayaller kurdum..Demek bana bu layıkmış:) Üst tarafta Halenze hanımın yazısını okursanız neden üzgün olduğumu ve nasıl güzel bir arkadaşa sahip olduğumu anlayacaksınız;))
Ya cadıya bakın ya :)ben onun sitesini hackladıysam onun iyiliği için yaptım .Hiç böle kötü bi yazı yazdımmı ?Söleyin arkadaşlar neyimi gördünüz..He söleyin..
Eee ama insan böyle espirili olunca dayanamıyo ,illaki bi muziplik yapacak işte:)
İyide oldu seninle blog camiasına neşe geldi neşe..Seni sefiyom ben canım arkadaşım..Blog sana feda olsun pastalar sana feda ossun:)))
Şimdi gelelim bizim çifte kumruların aynı günde olan doğumgünü pastalarının tarifine:)
Aslında çifte kumru yapacaktım pastanın üstüne ama baktım arkadaşlar da hep kafa kafaya vermiş kuşlu pastalar var. Bende uğur böcekli bir pasta yapayım onlar kafa kafaya versin dedim:)ama nerden bileyim böceklerin adının hamam böceğine çıkacağını:)e örümcekli pasta da sanırsam yakışmazdı bizimkilere ..Hem onu ben geçen seneki oğluşun doğumgünün de yapmıştım zaten:)
Bu pasta için araştırma yaparken sevgili Lulumda bana çok yardım etti..Bulduğumuz pasta resimlerinden derleyip kafama göre yapıp böle bi pasta ortaya çıkarttım..Umarım sizlerde beğenmişsinzidir..Sahipleri çok beğendi:) kendilerine mutlu mutlu uzunllar diliyorum. Çifte uğurböcüklerim benim:)
Lafı fazla uzatmadan içinde neler varmış bi bakalım;



.
.
MALZEMELER
Kek için Herzaman yaptığım pandispanya tarifini kullandım
İçi için;
1 paket kakaolu krem ole
3 bardak süt
1 paket kremşanti
bolca damla çikolata fıstık
Karemel sos, yarım bardak sütle inceltilcek
birazcık fındık kreması
Dışı için 1 paket kremşanti
1 bardaktan bir parmak eksik süt
Renkli şeker hamuru
YAPILIŞI
Keki çırpıp 22 cm lik kalıba koydum ,birazınıda ayırıp küçük kalpli kalıpla pişirdim..Daha sonra serafresh'e sarıp bzudolabına koydum..Ertesi gün kremoleyi 3 bardak süt ve bir paket krem şantiyle birlikte çırptım .Buzdolabına koydum ..Diğer kremşantiyi ayrı bir kapta çırpıp hazırlayıp buzdolabına koydum..Kekimizi 2 ye böldüm , ikisininde smını hazırladığım karemel sosu ile ıslattım, üzerinendık kreması sürdüm.Sonra kremoleyi sürüp üzerine bolca damla çikolatası ve fıstık serptim.. Diğer keki kapadım..Kremşanti ile düzgün bi şekildevamaya çalıştım..
Daha sonra kalpli keke aynı işlemleri uyguladım..Dışını az bi kremşantiylevadım..Renkelendirdiğim şeker hamuruyla kapladım..Akşamdan hazırladığım süslerini üzerine yerleştirdim.Akşama kadar pastanın dinlenmesini sağladım..Sonra hediye paketi yapıp doğumgünü çocuklarına götürdüm..Hep beraber afiyetle yedik:)
sevgilerimle.

Yazan :SofraÖzlemi..

.

*****
Yazıda ismimi görünce dayanamadım ben de hacklemek istedim:P Halenze yaparda lulu yapamaz mı:D Evet evet bu pastanın fikir ablası benim:D haha:D neyse daha fazla yazarsam Öçlem kalpten gidecek.
Hadi size iyi geceler:)
Bunu yazan PAPATYAPRENSES:)))

36 yorum:

  1. ya siz başkasınız sevgiler.bu arada pasta bence çok güzel eline sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ay altına yorum da yaziim bari senin yaptığın rezilliği yapiim sana .
    oh olsunnn ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh,

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşım ben sizin aleme yeni girdim. fazla bu işlerden anlamam.Kek tarifi almak için tıkladım siteni. Karşıma şu halenze çıktı. Bende bi panik tabi.Hemen seni tıkladım.
    Tam sazan misali. allahım daha neler duyacağız. Gece gece beni panik yaptınız. Kim bu hadsiz diye söylenip durdum bide. Tam sazan misali yani. Allahım daha neler duyucaz.Gece gece beni panik yaptınız. Kim bu hadsiz diye söylenip durdum bide. Tam fiyasko.

    YanıtlaSil
  4. çok komikkk ve çok hoşş böcekli pasta ise süper,ellerinize sağlık
    sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ay bu halenzeden korkuluur bii hacklamediği kalmıştı onuda yaptıı...

    özlemcim allah yardımcın olsun canım. hehee :))

    ama pasta harika iyiki hacklemiş seni halenze :)) yoksa bu güzelim pastayı göremiyecektik
    öptüm canım sevgileer

    YanıtlaSil
  6. anam anam anaaam
    neler olmuş ben yokken düşman başına vermeyeee =)Neyse allah kurtarsın gardaş.Ama sen pasta işini valla iyi kıvırdın harika olmuş ellerine sağlık.Kardeşine ve eşine uzun hayırlı ömürler diliyorum.
    lezzetavcisi

    YanıtlaSil
  7. süper ama halenze bu.....pasta çok güzel gözüküyor..ellerinize sağlık. bu kız olmazsa biz nasıl güleçeğiz bilmem....

    YanıtlaSil
  8. Bırrrr kanım dondu:) Nedir blog dünyasındaki bu vahşet:))

    YanıtlaSil
  9. pasta süper olmuş, halenze kıskanmayalım lütfen:P

    YanıtlaSil
  10. hoş bir sayfa becerikli bayanları takdir ediyorum.sanki bir profesyonellik kokuyor.başarılarının devamını diliyorum.

    YanıtlaSil
  11. amanınnnn bu gene blogunu geri almış:) sen ne ağlanıp duruyosun benim arkamdan bakiim heee.. bak ne güzel işte sayemde pastan gün yüzü gördü. saklıyodun taslaklarda. örgüt dokümanımı bu:) annemin bi sözü vardır. içine o kadar malzeme koyarsan dedemin çarıklarını da yerim der. yani o kadar malzemeden sonra sen uğur böceği diil mok böceği koysan ben bunu yerim arkadaşşş:))) ellerine sağlıkk. eylemlerim devam edecek beni takip edin anacımm bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...

    YanıtlaSil
  12. haha isimsiz yorumlar çoğaldı,çok komikler:D
    nino garibimde tatilden yeni döndü ne olduğunu anlayamamış zavallım:)

    ellerine sağlık özlemim enfes görünüyor bu pastalar. artık lulu ve loli içinde yaparsın bi tane:P

    YanıtlaSil
  13. kız çakma hekır lulu sana diyommm. çek ellerini benim heklediğim sayfadan. bu sayfa benim git başka sayfayı hekle sen.. benim linklerimi niye siliyon sen he.

    YanıtlaSil
  14. selam canım...ben geldimmm...güzel yorumların için çook teşekkürler...
    çok şık bir pasta olmuş..eline koluna saglık arkaaşım...sevgilerimle..
    http://hunerlieller.net

    YanıtlaSil
  15. kız halenzeee insanları panik atak ettin.. valla dr paralarını senden tahsil ederlerse hiiiç şaşırma..

    özlemcim pastan harika canım.. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  16. daha bu neki kalp nezlesi, bağırsak enfarktüsü yapıcam sizi. Adrenalininiz tavan yapıcak. Bizi biri takip ediyor diye polise gideceksiniz savcılığa vereceksiniz. Ama beni asla bulamayacaksınız. Ensenizdeyimmmmmm korkun bendennn...

    YanıtlaSil
  17. canım komedi bir yazı ardından :) yorum bırakayım cok şirin bir pasta olmus halenze karısma az sen yahuu :)

    YanıtlaSil
  18. Alemsiniz vallahi,beynim döndü :))

    Böcekler çok şirin,pastada öyle.Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  19. ahahhh deliyim delisin delisinizzzzzzzzzzz :)))) Pasta nın tema orijinıl (burda papatya prensese kocaman bir alkış) pasta da süpper (sofra özlemine ıslık fülülülülüüüüü) İnsan hem arkadaşının blogunu hackler hemde yazı yazar ay yetmez bide yorum yapar mı hiç canımmmm cıkk cıkkk(halenzeye yumurta,çürük domates fırlatmaca)
    :)))))

    YanıtlaSil
  20. ya kım kımı hacledi..pastayı kım yaptı...kım kımın sayfasına yazdı kım kıme karsılık verıyo..papatyada karıstı buna haydaaaaaaaa.......kafam ıyıce karıstı:D

    YanıtlaSil
  21. anneperi perisin dedik kanatlarına hürmet ettik. sen görürsün bir dahaki reklamlara. hahaytttttt..

    YanıtlaSil
  22. hacklendin meshur oldun sevgili ozlem:))).alem bu kiz halenze bosver sen uzulme hack doktoruda var bloglarda ee artik hacklerede bir cozum bulduk..

    sevgiyle kalin iyi gunler

    YanıtlaSil
  23. Çılgınsınız siz yaa. :))

    Özlemim, pasta nefis olmuş hayatım.Hele böcüklerin arasındaki minicik kalp :) Sen bakma ösleme :))

    Öperim ikinizide yanaklarınızdan.

    sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Canım sen üzülme yaa:).
    Pasta harika olmuş ellerine sağlık
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  25. anam noluyo burda :))) okurken önce bi şaşaladım sonra çok güldüm ellerinize sağlık mizahçı hackerlar sizi :)

    YanıtlaSil
  26. Canim ellerine saglik pasta harika görünüyor fikir annelerinin ve senin ellerinize saglik,

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  27. özlem pastan çok güzel olmuş ellerine sağlık halenze yazıları okuyorum benim hoşuma gidiyo hepinize sevgiler bende bende buyrun...

    YanıtlaSil
  28. Sevgili Özlem,
    Halenze ile aranızdaki yazışmalar,halenzenin yorumlarada cevap yetiştirmesi sayesinde yorumlarıda okur olduk.
    Halenzeyi çok severim,espirili yazılarının müdavimiydim ama bebek büyütüyorum diye ortalıktan kayboldu.
    Sonra bir döndü,pir döndü.Oğlu onun enerjisinden hiç bir şey kaybettirmemiş.
    Bu arada bende pastanı çok beğendim,ellerine sağlık.
    Fikir olarakta çok güzel olmuş,pastanın sahibi olan çifte ömür boyu sağlık ve huzur diliyorum.

    YanıtlaSil
  29. Canım merhaba, evet güzel bir gezi oldu, hele de blog arkadaşlarıyla tanışmak en güzeliydi.
    Canım sayfana gelince önce şaşırmadım desem yalan olur, ama sonra gülümseyerek okudum atışmalarınızı, allah muhabbetinizi daim etsin. Pasta da çok güzel olmuş, ellerine sağlık canım, pasta sahiplerine de mutlu yıllar...
    Sevgilerimle canım...

    YanıtlaSil
  30. böcüklü daha tükenmedimi ne bereketliymiş yaw

    YanıtlaSil
  31. hihihihi öslemmmmm ben yanındayım artık bacım korkma döndüm :)))))papatyayla ben savaşırım hihihi...

    pasta çok cici olmuş canım ellerine sağlık

    çok çok çok öptümmmmm

    YanıtlaSil
  32. Bu yorumu da kendi kendime yazıyormuşum gibi geliyor. "Sofraların Öçlemi" kolyelerin aralığından 'isimsizden ses seda yok' diyor. Sesimiz, sedamız Hanım Ağamın buyruğundadır. sofraözlemi blogu, zaten ağamın kontrölü altındadır. Niye kine, yazam. Hanım Ağam, çok yaşa..

    YanıtlaSil
  33. ama kıskandım ben şimdi:D sen gel benim yorumlarımı oku,bana yorum yazmadan öçlemime yorum yap.
    ayıp değil mi a koruma ;)

    YanıtlaSil
  34. aa benim koruma burdamı:)) neden benim yeni yazıma bişey yazmamış da millete laf yetiştiriyo bakimm.:)) ben boşuna mı korumalık yaptırıyorum ona:)

    YanıtlaSil
  35. Bloğunuz ve tarifleriniz sıradışı gerçekten...ellerinize sağlık..

    Hayırlı ramazanlar..selam ve dua ile..

    YanıtlaSil

Yorumunuzdan dolayı mutluyum:)

BLOGGER OLMAYAN VE YORUM YAZMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM YORUMLAMA BİÇİMİ,VE ANONİM ŞIKKINI TIKLAYARAK YORUM YAZABİLİRLER.TEŞEKKÜRLER.