13 Temmuz 2009 Pazartesi

BEN10 PASTASI

Ve Oğluşun Doğum günü...




Sizde de Ben10 çılgınlığı varmı? Bilmiyorum .Ama, Bizde bu furya uzun süredir devam ediyor. Hele ki erkek annesiyseniz siz de oğlunuzla birlikte bu çizgifilmi izlemeye, karakterini sevmeye mahkumsunuz:)hatta kitapları, saati ve t-shirtlerini almak zorundasınız. Oğlunuzun mutlu olma pahasına, pastasını bile yaparsınız:)
Dün oğlumun doğum günüydü.Yavru kuşum Emir Kaan'ım artık 9 yaşına girdi. Daha doğduğu günü hatırlıyorum da, dün gibi. Seneler ne çabuk geçiyor.Belki klişeleşmiş sözler cümleler bunlar ama gerçek olduğunuda kabul etmek zorundayız.Yavrularımız bizim gözümüzde hiç büyümeyen bebekler, taki bizimle oturup büyük adam gibi muhabbetler edip davranışlar sergilediklerin de anlıyoruz ki onlar da büyüyorlar.
Rabbim yavruma, sağlıklı ,huzurlu, başarılı geçirebileceği daha uzunnnnnn hayırlı ömürler versin inşallah.O benim herşeyim ,umarım ömrümün sonuna kadarda bu böyle gider.Seni seviyorum annesinin karaböcükü:)Sen yaptıklarımın dahada iyilerine layıksın...
Bu arada hep dalgınlığıma geldi unuttum. Gördüğünüz peçetelikleri bana cicişim buluşmamızda hediye etmişti, bende çok severek kullanıyorum.Kendisine teşekkür etmiştim ama, burdanda sizlerin önünde bir kez daha teşşekkür etmek istedim.


Sevgilerimle

15 yorum:

  1. oğlum yok ama şu oğlan annesi blogcular sayesinde öğrendim ben teni. ilk zamanlar bu da ne diyordum:)

    Emir efendiye sizlerle ve bizlerle:)) birlikte nice hayırlı,huzurlu, başarılı, sağlıklı yıllar inşallah..
    İyi ki doğdun böcük:)

    YanıtlaSil
  2. CANIM OLMAZMI ...BENIM OGLUM 4.5 YASINDA VE HASTASI:(ISAORTLERI,SAATİ VSVSVS...BIRDE ANNE HANGI KARAKTERI SEVIYONNN DIYE SORUP DURUYOR SEVMIYORUM BEN DEMEKDE CESARET İŞİ:( HERSEY MUTLULUKLARI ICIN...ELLERINE SAGLIK CANIM...SEVGILERIMLE...

    YanıtlaSil
  3. NİCE MUTLU SENELERE....SAĞLIK VE HUZURLA...

    YanıtlaSil
  4. Ne mutlu size:)Sağlıklı,Nice yeni yaşlara:)

    YanıtlaSil
  5. benim hem oğlum hemde kızım ben10 hastası.....sizi çok iyi anlıyorum. Nice yıllara allah uzun ömürler versin.

    YanıtlaSil
  6. oğluşunun doğum gününü lutluyorum nice güzel yıllara.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Özlemcim pasta süper olmuş ellerine sağlık kocaman sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Özlemciğim oğluşunun yeni yaşını kutluyorum, sağlıklı nice yaşlar diliyorum...Pastası da çok güzel olmuş, ellerine sağlık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. özlemcim bendede iki tane her türlü çizgi filmi ezberledim heleki süngerbobla kanka oldum:))güzel oğluşunun doğum günü kutlu olsun nice uzun seneler sağlıkla sıhhatle güzel günlere büyüsün sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Nice yaşlara kavuşuşsun oğluşun inşallah iyi ki doğmuş ve iyi ki sen burdasın :)
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Amanııııın o ben 10 ne sinir bir çizgifilm onun yüzünden bizlere oluyor olan pastaları ben 10 kılığna sokacağız diye canımız çıkıyor yaaa:)
    Ellerine sağlık çok güzel olmuş oğluşada nice uzun yaşlar..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Oğluşunun doğum günü kutlu olsun.
    Nice uzun, sağlıklı,mutlu senelere.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalplerimizi okşadığı,
    bir anın bir asra bedel olduğu bu gecede dualarda birleşmek dileğiyle...

    YanıtlaSil
  14. Ben ten şu kolunda 67 ekran saat taşayan kıro diilmi:)) Geçen sene oğluna döktürmüştün bu sene bi pastayla kapamışın günü:)) Hadi hayırlısı:) allah uzunnnn ömürler versin hepinize..

    YanıtlaSil
  15. çytşöixçz cö-*09g5445r567p0*ou7y6t5r4erdc

    YanıtlaSil

Yorumunuzdan dolayı mutluyum:)

BLOGGER OLMAYAN VE YORUM YAZMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIM YORUMLAMA BİÇİMİ,VE ANONİM ŞIKKINI TIKLAYARAK YORUM YAZABİLİRLER.TEŞEKKÜRLER.